<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Så mye etterlater Liz Taylor seg

Den kjente skuespillerinnen Elizabeth Taylors etterlatte vil ikke lide noen nød.

Publisert 31. mars 2011 kl. 08.38
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 08.42
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 105 ord

Skuespiller, diva og parfyme-gründer, Elizabeth Taylor, gikk sist uke bort etter flere år med sykdom. Nå er arveoppgjøret i gang og i følge britiske "The Guardian" vil ikke de etterlatte lide noen pengenød.Hennes parfymes "White Diamond" og "Passion" har ifølge kosmetikkgiganten Elizabeth Arden solgt for nærmere én milliard dollar eller om lag 5,5 milliarder kroner siden 1991. Det er i tillegg ventet at "White Diamond" vil selge ytterligere i de kommende månedene som en hyllest til den kjente skuespillerinnen, melder avisen.Taylors omfattende smykkesamling har en anslått verdi på 150 millioner dollar og skal auksjoneres bort til inntekt for Elizabeth Taylors Aids Foundation og Aidsforskningsstiftelsen Amfar.