<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Spår kraftig Frontline-fall

Analytiker Martin Korsvold i Pareto Securities tror ikke nedturen er over for Frontline.

Publisert 29. mars 2011 kl. 12.26
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 08.38
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 159 ord
Front Ardenne - Suezmax - Foto: Frontline

Frontline faller 2,3 prosent til 135 kroner og er dermed på sitt laveste nivå siden slutten av 2009.Ifølge analytiker Martin Korsvold i Pareto Securities er dagens NAV (verdijustert egenkapital) på 60 kroner pr aksje. Han m ener verdien kan falle ytterligere.Pareto har en salgsanbefaling og et kursmål på 110 kroner, melder TDN Finans. Det betyr at nedsiden er på 18,5 prosent.- Kursmålet vårt ligger høyere enn det rateestimatene våre skulle tilsi, da Frontline alltid handler med opsjonspremie. Når man kommer under Frontlines kontant break even så er det vanskelig å finne noen verdistøtte når det gjelder yield, ev/ebitda og ikke minst på NAV. Frontline er blitt en aksje der du ikke har utbyttestøtte og NAV-en er nå på 60 kroner. Hvis du reduserer skipsverdiene med ytterligere ti prosent, som man kan gjøre grunnet fallende verdier, så havner du på 40 kroner pr aksje. Frontline handler dermed på over tre ganger NAV, noe som er en høy multippel, sier analytikeren.