<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Frontline varsler milliardemisjon

John Fredriksens nye tankrederi Frontline 2012 har gjennomført en rettet emisjon, hvor han selv deltar. Samtidig er fortsatt ikke Frontline Ltd i mål med restruktueringen. Ingen garantier gis.

  Publisert 16. des. 2011 kl. 12.22
  Oppdatert 16. des. 2011 klokken 12.28
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 82 ord
  John Fredriksen - Foto: Scanpix

  Frontline 2012 har gjennomført en rettet emiisjon på 100 millioner aksjer til kurs 2,85 dollar. Det betyr at 1,7 milliarder kroner hentes inn.Emisjonen var rettet mot en lite antall store insttusjonelle investorer.Fredriksens Hemen har fått 50 millioner aksjer for 850 millioner kroner. Frontline Ltd er tildelt 8,8 millioner aksjer.Frontline forhandler fortsatt med bankene, men gir ingen garanti for at rederiet lykkes med å komme i mål med restruktureringen. Målet er fortsatt at alt skal være på plass innen 31. desember.Saken blir oppdatert.