<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Torger Reve får utmerkelse fra Harvard

Professor ved Handelshøyskolen BI, Torger Reve, mottar prestisjefylt utmerkelse fra Harvard.

  Publisert 15. des. 2011 kl. 14.28
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 14.23
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 126 ord
  Torger Reve. Foto: Lise Åserud / SCANPIX

  I bloggen "Et kunnskapsbasert Norge" fremgår det at professor ved Handelshøyskolen BI, Torgeir Reve, har fått den prestisjefylte utmerkelsen - Microeconomics of Competitiveness Hall of Fame .Utmerkelsen deles ut til personer som har gitt vesentlige, faglige og forskningsmessige bidrag til Micoreconomics of Competitiveness nettverket som i dag består av over 100 universiteter og handelshøyskoler fra hele verden, heter det i bloggen .I begrunnelsen for utmerkelsen fremhevet professor Michael Porter særlig de tre store næringsøkonomiske studiene som Torger Reve har gjennomført i Norge; Et konkurransedyktig Norge (1991), Et verdiskapende Norge (2001), og Et kunnskapsbasert Norge (2011).Reve, som foreleser i BI-kurset "Strategies for Industrial Competitiveness", deltar på et seminar ved Harvard Business School i Boston. Der holder han en presentasjon av "Et kunnskapsbasert Norge".Les også: BI-studenter med pris fra Harvard