<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Fikk 5 mill. i slutt-pakke og ny jobb samme plass

Tore Schiøtz fikk 5,2 millioner kroner som plaster på såret da hans arbeidsgiver la ned venturesatsning. Så fikk han ny venturejobb - på samme plass.

  Publisert 28. mars 2012 kl. 09.42
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 17.23
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 84 ord
  Illustrasjonsfoto Mann i dress - Foto: Scanpix

  Tore Schiøtz har all grunn til å smile hele veien til banken, og til sin nye arbeidsplass.Da Hafslund la ned sin venturesatsning fikk Schiøtz 5,2 millioner kroner i sluttpakke, skriver Finansavisen onsdag.Deretter gikk samme mann rett inn i ny jobb som sjef for den et nytt ventureselskap - i regi av blant annet Hafslund.I tillegg til dette fikk Schiøtz lønn og bonuser fra gamlejobben på 4,2 millioner kroner.Energy Future Invest (EFI) Schiøtz' nye arbeidsplass eies 50 prosent av Hafslund og 50 prosent av Eidsiva.