<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Nygaard: - Nytt salgssignal i REC

Det er bare å holde seg unna sier analysesjef Thomas Nygaard som har hatt REC på listen over aksjer han er langsiktig negativ til i over et år.

  Publisert 30. mars 2012 kl. 15.16
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 17.27
  Lesetid: 2 minutter
  Artikkellengde er 293 ord
  Thomas Nygaard, analysesjef, Christiania Securities. Foto: Ivan Kverme, Finansavisen

  - I REC kom det nyheter som utløste et nytt salgssignal, sa analysesjef Thomas Nygaard i Christiania Securities som var gjest i Økonominyhetene med Trygve Hegnar. Han fraråder å kjøpe REC før aksjen har kommet med en tydelig bunnformasjon.Analysesjef Thomas Nygaard presenterte tekniske analyser av Norsk Hydro, REC og Aker Solutions. Chartene til dagens sending finner du på Facebook . Mens REC har gitt enda et salgssignal og befinner seg i en lang fallende trend, øyner Nygaard en mulig bunnformasjon i Norsk Hydro med en mulig flaggformasjon. Brudd på 33 kroner vil ifølge Nygaard være positivt. Støttenivåene er på 30,50 kroner og 28 kroner.Som vanlig kommenterte vi de viktigste hendelsene på Oslo Børs, og vi så på utviklingen på de europeiske børsene og Wall Street.I den faste fredagsspalten Fiskekroken oppsummerte Eline Hvamstad de viktigste hendelsene i havbruksnæringen. Denne uken har Marine Harvest sine planer om å starte forproduksjon vært hovedtema. Prismessig holder nivået og volumet seg greit, men det kan være utsikter til et ruglete tredjekvartal.Oddshjørnet presenterte sine weekendtips, der de fortsatt holder seg unna norsk eliteserie.Husk også å bli med på HegnarTV sin ukeskonkurranse. Gå inn på våre Facebooksider www.facebook.com/HegnarOnlineTV og fortell oss hvilken OBX-aksje du tror vil ha best prosentuell avkastning i påskeuken. Blant de riktige svarene trekker vi en vinner som får boken "Buffetts viktigste prinsipper".Se opptak av sendingen her. Vi benytter flash på våre TV-sider. Flash kan lastes ned her .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til tvtips@hegnar.noSe også sendingen på TV8 hver dag klokken 17:00 og 21:00. Du kan se økonominyhetene på TV8 Oslo, TV8 Romerike, TV8 Asker & Bærum, TV8 Østfold og TV8 Follo. TV8 sender på Get (kanal 23), Canal Digital (kanal 16, 17, 53 og 54), RiksTV (52 og 53) og på Altibox