<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Går sammen om Saudi-gigant i shipping

Saudi Aramco og National Shipping of Saudi Arabia slår sammen sine flåter.

Publisert 27. juni 2012 kl. 18.07
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 19.16
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 74 ord
Khalid A. Al Falih. Foto: AP Photo/Anja Niedringhaus.

Saudi Aramco og National Shipping of Saudi Arabia (Bahri) har signert en ikke-bindende intensjonsavtale om å slå sammen sine flåter, går det frem av en melding fra Saudi Aramco.National Shipping (Bahri) vil betale Saudi Aramcos shipping-datter Vela i alt 1,3 milliarder dollar, hvorav 832,75 millioner dollar i kontanter og resten i nye Bahri-aksjer.Dette vil gi Vela en eierandel på 20 prosent i National Shipping.Hele meldingen fra Saudi Aramco finner du her.Følg HegnarOnline på Facebook!