<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Mediemogul taus om arvtager

mediemogulen Rupert Murdoch er i gang med de største omstruktureringene noen gang i skandalerammede News Corp.

Publisert 30. juni 2012 kl. 07.54
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 19.19
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 114 ord
Mediemogulen Rupert Murdoch Foto: Scanpix REUTER

Denne uken ble det klart at skandalerammede News Corp deles opp i to.I et intervju med Financial Times er likevel grunnleggeren av selskapet, Rubert Murdoch, taus om hvem som skal styre selskapet i tiden fremover.Og vil ikke kommentere om eldstesønnen Lachlan er en aktuell kandidat.- Som far ser jeg gjerne at mine barn engasjerer seg om, om de vil. Men det er ikke slik at den rollen er tiltenkt Lachlan eller noen andre spesielt, sier Murdoch.Lachlan jobber som direktør for det australske medieimperiumet, Ten Network, og ifølge Murdoch er det ingenting som tilsier at barna nødvendigvis har et innpass i ledelsen.- De må fortjene det og de må ville det, sier mediemogulen i intervjuet.