<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Svensk kjempe sluker norsk bygg

Det svenske entreprenørselskapet NCC kjøper den norske byggentreprenøren OKK Entreprenør.

Publisert 28. juni 2012 kl. 09.25
Oppdatert 28. juni 2012 klokken 09.25
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 62 ord
Byggeplass. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix.

Det svenske entreprenørselskapet NCC kjøper den norske byggentreprenøren OKK Entreprenør som har en omsetning på rundt en milliarder kroner og rundt 350 ansatte, melder TDN Finans.OKK har sin hovedvirksomhet i Oslo-området og Drammen.I en melding skriver NCC at "kjøpet følger selskapets strategi om å vokse i alle virksomhetsområder i Norge. Ingen pris er oppgitt, og avhenger av myndighetsgodkjenning og «diverse andre vilkår»."