<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Bygger 115 nye leilighet på Fornebu

Veidekke skal nå bygge leiligheter i Hagebyen på Fornebu med en salgsverdi på over én milliard kroner.

  Publisert 12. okt. 2012 kl. 14.41
  Oppdatert 1. des. 2013 klokken 03.44
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 136 ord
  Hagebyen, Fornebu. Foto: Eve Images.

  Veidekke har inngått en avtale med Veifor AS om bygging av trinn to i boligprosjektet Hagebyen på Fornebu, opplyses det i en melding.Trinnet består av 115 boliger og garasjekjeller, og byggingen er allerede i gang.Totalt bygger Veidekke nå 224 boliger i Hagebyen til en samlet salgsverdi på over én milliard kroner.Veidekke er fredag opp 0,22 prosent til 46,00 kroner på Oslo Børs. Hittil i år har aksjen steget 18,86 prosent, mens den de siste tolv månedene er opp 24,32 prosent.De første boligene i prosjektet ble lat ut for salg for ett år siden, og hittil er over 170 av dem solgt.Totalt skal det i Hagebyen bygges 345 boliger, fra 2-roms blokkleiligheter til rekkehus på 134 kvadratmeter. De første Hageby-beboerne skal etter planen flytte inn i tredje kvartal neste år.Les hele meldingen her.Følg HegnarOnline på Facebook her!