<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Hagen: - Har levert raskere og bedre enn ventet

Styreformann i Orkla, Stein Erik Hagen, er svært fornøyd med Åge Korsvold.

  Publisert 15. okt. 2012 kl. 10.34
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 21.39
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 161 ord
  Stein Erik Hagen. Foto: Scanpix

  Styreformann i Orkla, Stein Erik Hagens, mener konsernsjef Åge Korsvold har levert både raskere og bedre enn ventet, melder TDN Finans.- Korsvold kom inn for fire måneder siden og vi fikk ny konsernledelse. Vi er fornøyd med begge deler. Vi har vi redusert oss i Rec, vi har kjøpt Jordan og Rieber & Søn, og om noen få dager så noterer vi Borregaard. Det har skjedd mye på fire måneder, sier han til nyhetsbyrået.- En stor honnør til Korsvold og hans team som har levert dette raskere og bedre enn både styret og jeg hadde forventet, sier Hagen.Orkla og Norsk Hydro meldte mandag morgen at de har blitt enige om å slå sammen de respektive virksomhetene innen profiler, byggsystemer og rør, og danne en verdensledende leverandør av aluminiumløsninger.Orkla stiger mandag formiddag 3,65 prosent til 46,86 kroner på Oslo Børs. Aksjen er hittil i år opp 4,95 prosent, mens den de siste tolv månedene har falt 1,97 prosent.Følg HegnarOnline på Facebook her!