<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Louis Vuitton går så det griner i Norge

Louis Vuitton slo alle rekorder ifjor med kraftig økning i omsetning og resultat.

  Publisert 15. okt. 2012 kl. 08.18
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 21.38
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 80 ord
  Foto: Ap/Scanpix

  Louis Vuitton solgte luksusvesker, smykker, klokker og andre eksklusive varer for over 56 millioner kroner i fjor.Mens resten av Europa sliter med gjeldskrise og økonomisk nedgang, økte det franske motemerket salget med 15,6 prosent i Norge, skriver dn.- Louis Vuittons butikk i Oslo har den råeste omsetningen pr kvadratmeter i Norge, sier Carl Erik Krefting til avisen.Christian Ringnes, som eier butikkens lokaler er enig.- Den omsetningen pr kvadratmeter kan ikke ligge langt fra norgesrekordern. Det er veldig bra, sier Ringnes.