<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

IT-selskap kjøper etiketter

PSI Group og K-E-Invest kjøper Etikett-Produsenten AS for 8,65 millioner kroner.

  Publisert 26. juni 2013 kl. 11.40
  Oppdatert 17. des. 2013 klokken 01.49
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 66 ord
  PSI-sjef Jørgen Waaler. Foto: Finansavisen

  PSI Group ASA og K-E-Invest AS har inngått avtale om kjøp av Etikett-Produsenten AS for 8,65 millioner kroner.Det går frem av en børsmelding onsdag.Etikett-Produsenten AS er ifølge meldingen et spesialtrykkeri rettet mot små og mellomstore opplag i et bredt kvalitetsspekter, har svært korte leveringstider og høy leveringspresisjon.Nyervervelsen kompletterer PSI Groups eksisterende trykkerier som er rettet mot større opplag innen industrien.Hele meldingen her.Følg HegnarOnline på Facebook her!