<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Grandiosa-salget faller - tolv må gå

Nordmenn spiser stadig mindre Grandiosa-pizza. Nå mister tolv ansatte ved Stabburet jobben på grunn av tregt pizzasalg.

  Publisert 30. juli 2013 kl. 15.38
  Oppdatert 17. des. 2013 klokken 02.10
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 103 ord
  Pizza Grandiosa produseres på Stranda på Sunnmøre. Foto: Kjell Herskedal / SCANPIX .

  Før sommeren ble 15 medarbeidere permittert på grunn av fall i frossenpizzasalget. Tre personer har sagt opp, og de resterende tolv har nå fått oppsigelse av Stabburet, skriver E24.Fabrikken på Stranda i Møre og Romsdal står for 80 prosent av alle frossenpizzaer i det norske markedet, og har merket godt at nordmenns spisevaner er i endring.Ifølge klubbleder Roger Vangen har de ansatte vært klar over at det har gått mot nedbemanning som følge av den negative utviklingen.- Dette er rett og slett en tilpasning. Men det er synd for de ansatte som hadde håpet på en sikker jobb, sier han til nettstedet. (©NTB)