<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- De kommer til å skvise Fredriksen

Netfonds' analysesjef og forvalter for NetfondsXtra, Roger Berntsen, tror oljeserviceselskapene må belage seg på å gi en større del av kaken til oljeselskapene.

  Publisert 19. aug. 2013 kl. 16.54
  Oppdatert 17. des. 2013 klokken 02.23
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 136 ord
  Roger Berntsen. Foto: Finansavisen

  - Vi har kjøpt Statoil, og tror den skal opp til 160 kroner innen et år, sa Roger Berntsen som var gjest i Økonominyhetene på HegnarTV mandag.Berntsen mente at oljeserviceselskapene har fått en uforholdsmessig stor andel av kaken, og i fremtiden vil måtte gi fra seg en del av kaken til oljeselskapene.Tidligere har Berntsen vært stålbull på Seadrill, men nå har han tatt gevinst og anbefalte investorer å holde seg unna oljeservice de neste par årene.Også aksjestrateg Kristian Tunaal som presenterte ukens oppdaterte DNB-portefølje reduserte eksponeringen mot de oljeserviceaksjene som gjerne ryker først i sykelen.- TGS er det beste caset i et dårlig segment, og det er ikke bra nok, sa Tunaal.Trygve Hegnar kommenterte høydepunktene på Oslo Børs, og det var tekniske analyser av REC, DNO og Apple. Chartene til dagens analyser finner du på Facebook