<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Kitron med kontrakt til 150 mill.

Selskapet skal produsere elektronikk og tilby tekniske tjenester for et verdensledende industriselskap.

  Publisert 20. aug. 2013 kl. 14.43
  Oppdatert 17. des. 2013 klokken 02.24
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 117 ord
  Håndtrykk. Foto: Finansavisen.

  Kitron ASA har inngått en avtale med et verdensledende industriselskap. Avtalen omfatter produksjon av elektronikk og tekniske tjenester som inngår i selskapets automasjon- og energiteknologi.Det går frem av en melding tirsdag.Kitron i Arendal vil stå for hoveddelen av produksjonen og vil ivareta leveranseansvaret, mens deler av produksjonen vil skje ved Kitrons fabrikker i Litauen.- Vår evne til å kombinere avanserte tekniske tjenester med kostnadseffektive produksjonsløsninger var avgjørende for at vi fikk utvidet denne viktige avtalen. Avtalen bekrefter vår ledende posisjon som EMS-leverandør for europeisk industri, sier Dag Songedal, konstituert konsernsjef i Kitron ASA, i en kommentar.Rammeavtalen er en utvidelse av en eksisterende avtale, og vil anslalgsvis gi Kitron en omsetning på 150 millioner kroner over en treårsperiode.