<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Sørholt tapte mot Privatmegleren

Eiendomsmegler Miguel Sørholts kastes ut av Privatmegleren 1. oktober.

  Publisert 23. aug. 2013 kl. 16.45
  Oppdatert 17. des. 2013 klokken 02.28
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 74 ord
  Miguel Sørholt. Foto: Finansavisen.

  Sørholt stevnet Privatmegleren for usaklig oppsigelse og har gjennom en midlertidig forføyning bedt Oslo tingrett om å sikre ham retten til å bruke Privatmeglerens navn og tilgang til viktige databaser inntil saken er behandlet i en rettssak, skriver DN.no.Retten kan til at begjæringen om midlertidig forføyning ikke kan tas til følge, og dermed står oppsigelsen ved lag og dermed må Sørholt, som DN.no ikke har fått i tale fredag, ut av eiendomsmeglerkjeden 1. oktober.