<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

90 konkurser sist uke

90 konkurser ble kunngjort åpnet i Brønnøysund i forrige uke. Her er oversikten.

  Publisert 14. okt. 2013 kl. 11.00
  Oppdatert 17. des. 2013 klokken 03.04
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 93 ord
  Brønnøysundregistrene. Foto: Scanpix

  Brønnøysundregistrene kunngjorde fredag konkursåpning i følgende selskaper:Østfold: CTD AS; Norpris AS. Akershus: RSU Fiberinstrument AS. Oslo: Breigata 12 AS; Interoil Exploration and Production Ghana. Oppland: Betcom Industrigulv AS. Vestfold: Biologge AS. Vest-Agder: K2 Safety AS. Rogaland: Inneråsen Eiendom AS; Inneråsen Eiendom Konsern AS. Sør-Trøndelag: OMV Maskin AS.I tillegg ble to personlige konkurser kunngjort åpnet.Hele listen, og ytterligere opplysninger, finner du her.90 konkurser sist uke Dermed ble 90 konkurser kunngjort åpnet i Brønnøysund sist uke, hvorav 25 personlige konkurser.Mandag: 20 konkurser Tirsdag: 21 konkurser Onsdag: 12 konkurser Torsdag: 24 konkurser Følg HegnarOnline på Facebook her!