<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Hele 28 konkurser tirsdag

Hele 28 konkurser ble kunngjort åpnet i Brønnøysund i dag, tirsdag. Her er listen.

  Publisert 15. okt. 2013 kl. 16.27
  Oppdatert 17. des. 2013 klokken 03.05
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 80 ord
  Foto: AP

  Brønnøysundregistrene kunngjorde i dag konkursåpning i følgende selskaper:Akershus: GS Entreprenør AS. Oslo: Madre Gruppen Limited; Reneé AS; Solidbygg AS. Vestfold: KG Slaatten AS; Nordby Selvvasksenter AS. Vest-Agder: DNA Bygg & Eiendom AS. Rogaland: Great Music. Møre og Romsdal: Nidaros Bygg og Anlegg AS; Throttlestore.com AS. Sør-Trøndelag: Psykolog Partner AS; Tryggvason Eiendom AS; Østre Rosten 4 C AS. Troms: Bertelsen Tor Byggmester AS.I tillegg ble 14 personlige konkurser kunngjort åpnet.Hele listen, og ytterligere opplysninger, finner du her.Følg HegnarOnline på Facebook her!