<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

USA-tall skuffer

Foreløpige tall for University of Michigan consumer confidence i USA viser at indeksen falt i oktober.

  Publisert 11. okt. 2013 kl. 16.07
  Oppdatert 17. des. 2013 klokken 03.03
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 73 ord
  USA-flagg vaier i vinden i den amerikanske byen Cedar Key - Foto: Øystein Schmidt

  Amerikanske statistikkmyndigheter har frigitt foreløpige tall for University of Michigan consumer confidence i USA. Disse viser at indeksen falt til 75,2 i oktober, sammenlignet med 77,5 måneden før.På forhånd var det ventet en indeks på 75,3 ifølge en sammenstilling foretatt av Bloomberg News, melder TDN Finans.University of Michigan forbrukertillitsindeks er todelt, delindeksen som måler de spurte personenes nåværende situasjon steg til 92,8 fra 92,6 måneden før, mens forventningsindikatoren falt til 63,9 fra 67,8.