<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Stålverk i Rogaland sparker 50 til

50 av de 180 ansatte ved stålverket Scana Steel på Jørpeland i Rogaland mister jobben.

  Publisert 21. feb. 2014 kl. 06.07
  Oppdatert 8. apr. 2014 klokken 13.55
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 91 ord
  Hentet fra Scana Industriers hjemmesider.

  For drøyt to måneder siden ble det besluttet å redusere antall ansatte ved stålverket fra 230 til 180. Torsdag ga ledelsen beskjed om at ytterligere 50 ansatte må gå.- Den forrige nedbemanningen var ikke tilstrekkelig. Derfor må vi gjøre mer av det samme. Vi er nødt til å foreta en bemanningsreduksjon på rundt 50 årsverk, sier administrerende direktør Jarle Fjetland ved Scana Steel Stavanger til Stavanger Aftenblad.Stålverket har hatt negative driftsresultater fem år på rad, og Scana-konsernet har varslet at det kan bli aktuelt å legge ned virksomheten på Jørpeland. (©NTB)