<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Zulficar Hussain tapte mot Petter Stordalen

Tidligere hotelleier Zulficar Hussain har tapt saken mot Petter Stordalen.

  Publisert 18. feb. 2014 kl. 07.01
  Oppdatert 8. apr. 2014 klokken 13.52
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 81 ord
  Petter Stordalen. Foto: Scanpix

  Zulficar Hussain har tapt saken mot Petter Stordalens Home Capital. Ifølge DN fikk den tidligere hotelleieren tvangssolgt eiendommen til Home Capital i mai i fjor, men han nekter å flytte ut. Nå pålegges Hussain å fravike hotellet straks.Det var BNbank og Stordalen som krevde fravikelse av eiendommen. De fikk i går medhold av Oslo byfogdembete.Hussain sa i retten at hans selskap Dt Oslo hadde inngått leiekontrakt ut 2015. Han ville ha 30-35 millioner kroner for å avvikle kontrakten og flytte ut.