<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Siem kjøper tysk verft

Siem Industries har inngått en avtale om kjøp av verft i Flensburg.

  Publisert 1. okt. 2014 kl. 17.28
  Oppdatert 1. okt. 2014 klokken 17.30
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 67 ord
  Kristian Siem. Foto: Finansavisen

  Siem Industries har inngått en avtale om kjøp av det tyske verftet Flensburger Schiffbau-Gesellschaft (FSG).Det går frem av en børsmelding onsdag.FSGs ordrebok består i dag av en ferge (ro-pax — roll-on/roll-off passenger) for skotske CMAL, et seismikkskip for Schlumberger WesternGeco, to brønnintervensjonsskip for Siem Offshore og en LNG-ferge (ro-ro — roll-on/roll-off) for australske SeaRoad.Siem Industries er for øvrig Siem Offshores morselskap.Les mer her.Følg Hegnar.no på Facebook her!