<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Carl Bildts epost hacket

Sveriges tidligere utenriksminister Carl Bildt sier hans epost-konto er hacket etter at noen sendte en epost der «Bildt» sier han er på Kypros og ber om penger til en flybillett.

    Publisert 17. nov. 2014 kl. 12.16
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 80 ord
    Carl Bildt

    – Noen har åpenbart kapret min epost-konto. Jeg er ikke på Kypros, og jeg trenger ikke penger. Kommer til å politianmelde, skriver Bildt i en Twitter-melding mandag.Tidligere på dagen ble det sendt ut en epost fra Bildts private epostadresse der det blant annet står: «Jeg behøver virkelig være med på neste fly. Jeg trenger 1.350 pund».Eposten ble sendt til flere svenske journalister og til en ansatt i det svenske utenriksdepartementet. Svensk UD sier de vil granske hva som har skjedd.