<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Gjemte 100.000 sigaretter i en Saab

Tollere fra Kongsvinger stoppet i 18-tiden tirsdag en svenskregistrert Saab 9-5 på fylkesvei 175 i Hedmark. I bilen fant tollerne hele 100.000 sigaretter.

    Publisert 20. nov. 2014 kl. 05.19
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 84 ord
    Tollere på Svinesund kontrollerer biler på vei inn i Norge. Foto: Tore Meek / NTB scanpix.

    Saaben ble kjørt av en 36 år gammel svensk statsborger, opplyser Tollvesenet. Mannen forklarte at han hadde hentet sigarettene i Karlstad i Sverige. Tollbeslaget på 500 sigarettkartonger utgjør 311.000 kroner i avgifter til statskassen. Den mistenkte smugleren ble overlevert til politiet i Kongsvinger etter beslaget. – Mannen ble løslatt onsdag ettermiddag etter avhør med beskjed om å møte i retten på et senere tidspunkt. Dette beslaget er for stort til at saken kan avgjøres med en bot, sier operasjonsleder Jørn Akre i Hedmark politidistrikt til NTB. (©NTB)