<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Betalte 429.000 kroner for denne

En giganttrøffel gikk under hammeren på en auksjon i New York denne uken.

    Publisert 7. des. 2014 kl. 08.48
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 91 ord

    Den rekordstore trøffelen på hele 1,9 kilo ble solgt for 61.250 dollar eller 429.000 kroner under en auksjon i New York lørdag, ifølge CNBC.Sotheby's bekrefter til CNBC at kjempesoppen ble solgt til en mat- og vinelsker fra Taiwan, som bød over telefonen.Trøffelen ble funnet forrige uke i Umbria i Italia, av Sabatino Truffles, skriver nettstedet. Selskapet sa de takket nei til tilbud om flere millioner dollar fra kinesiske interessenter, for å kunne selge den på auksjon i New York til inntekt for den frivillige organisasjonen Citymeals-on-Wheels og amerikanske - Children's Glaucoma Foundation.