<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Honda tilbakekaller 3,2 millioner biler

Defekte airbager skal være hovedårsaken.

    Publisert 6. des. 2014 kl. 08.56
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 83 ord

    Honda, som denne uken har økt tilbakekallelser av biler til å gjelde hele USA, har nå bestemt at 3,2 millioner biler skal tilbakekalles på grunn av Takatas defekte airbager, skriver Detroit News, ifølge Di.se.Honda er Takatas største kunde i USA.Av de åtte millionene tilbakekalte bilene i USA, som inneholder Takata airbager, er ca. fem millioner produsert av Honda, skriver USA Today. Honda har tidligere denne uken annonsert at svenske Autoliv og japanske Daiciel vil bistå med levering av reservedeler for de tilbakekalte bilene.