<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Riverside kjøper Mintra

Norsk opplæringsselskap blir del av internasjonal portefølje

Publisert 8. des. 2014 kl. 12.04
Oppdatert 8. des. 2014 klokken 13.56
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 104 ord
Plattform - Foto: Scanpix

The Riverside Company har investert i det norskbaserte selskapet Mintra Trainingportal AS (Mintra). Med sin egenutviklede e-læringsplattform leverer Mintra løsninger for opplæring og trening til olje- og gasselskaper i Nordsjøen, og i øktende grad også i resten av verden.– Mintra har det beste kurstilbudet og den mest fleksible leveransemodellen i markedet. De har omfattende kurs som er lett tilgjengelige gjennom nettløsninger og har derfor et bredt spekter av kunder, sier Thomas Blomqvist, partner i Riverside, i en melidng.BA-HR og Pinsent Masons (juridisk), EY (finans og skatt) og Arkwright (kommersielt) har vært Riversides rådgivere i transaksjonen. Nordea har sørget for finansiering.Pareto Securities bistod som Mintras rådgiver.