<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Nå dobles portoen

Posten i Danmark nær dobler portoen.

    Publisert 1. jan. 2016 kl. 06.56
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 77 ord
    Foto: Darren Staples / Reuters / NTB scanpix

    Portoen for et brev sendt som A-post ble nær doblet i Danmark fra nyttår, fra 10 til 19 danske kroner.Dermed får Danmark de høyeste portotakstene i Europa, skriver Radio24syv.Grunnen til den kraftige prisforhøyelsen er at danskene sender så få brev at det er vanskelig å drive forretning, ifølge Post Danmark.– Vi er klar over at prisstigningen er markant, men den avspeiler omkostningen ved et brev som skal raskt fram, sier sjef Henning Christensen i PostNord Danmark. (©NTB)