<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Norsk leder får prestisjepris

Tore Lærdal får den prestisjefylte prisen Oslo Business for Peace Award i år.

Publisert 9. mars 2016 kl. 05.43
Oppdatert 9. mars 2016 klokken 06.04
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 138 ord

Næringslivsledere som tar sosialt ansvar og er opptatt av mer enn bunnlinjen, hedres med prisen Oslo Business for Peace Award.Tore Lærdal leder Laerdal Medical, en internasjonal leverandør av utstyr og opplæring av livreddende førstehjelp som særlig har jobbet med å redusere dødeligheten blant barn og mødre i u-land i forbindelse med fødsler.FNs utviklingsprogram (UNDP), FN-organisasjonen Global Compact og sammenslutningen av verdens handelskamre (ICC) er stiftelsens partnere og er med på å peke ut mottakere av prisen. I år deles prisen ut for sjuende gang.Lærdal er pekt ut som årets prisvinner sammen med moteskaper Sarah Beydoun fra Libanon og dr. Jennifer Nkuene Riria fra Kenya som leder et selskap som tilbyr mikrofinansiering.Det var Helen Clark, sjefen for FNs utviklingsprogram UNDP, som sto for kunngjøringen av årets prisvinnere tirsdag. Tildelingen vil skje under en seremoni i Oslo rådhus 3. mai.