<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Vil bygge Nordens svar på Amazon

Komplett vil bli gigant.

Publisert 2. mars 2016 kl. 08.30
Oppdatert 2. mars 2016 klokken 08.32
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 104 ord
Ole Vinje. Foto: Finansavisen

Vareplukkerobotene hos nettbutikken Komplett håndterer i dag utelukkende nettbutikkens egne varer. Nå vil selskapet, som er eid av Stein Erik Hagen-konsernet Canica, feste grepet om nordisk netthandel ved å slippe til andre varetilbydere i en utvidet markedsplass, skriver DN.– Mot slutten av året vil vi tilby andre nettaktører å komme inn på vår plattform, sier Komplett-sjef Ole Vinje til avisen.Han tror utvidelsen vil vise seg å ha vært et av de viktigste strategiske grepene når historien til Komplett en dag skal skrives.– Vi skal bli et nordisk Amazon. Det er absolutt målet, sier Vinje som i dag styrer nettbutikker i alle de nordiske landene.