<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Dette er det neste store «storyen»

John Battelle i magasinet Wired sier at tech-storyen er over og mainstream. Den har endret samfunnet vårt. Nå ser Battelle på noe annet. 

Publisert 7. apr. 2016 kl. 09.10
Oppdatert 7. apr. 2016 klokken 09.20
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 90 ord

Battelle tror den neste store storyen er en redefinering av kapitalisme.Han sier at den kapitalismen USA har i dag ikke er bærekraftig, og ikke bare ut fra et grønt perspektiv.- Den gir oss ikke et samfunn som øker avkastningen, som er et slikt samfunn vi ønsker for våre barn og barnebarn, sier Battelle.- Vi er på terskelen av en helt ny tilnærming til business, bygget på felles prinsipper om integritet, åpenhet og bærekraft. Lykkes vi, kan verden bli et langt bedre sted, skriver Battelle på det nye nettstedet NewCo Shift