<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Cermaq-sjefen slutter etter fem år

Jon Hindar går. Erstatteren er klar.

Publisert 17:20 23. juni 2016
Oppdatert 17:24 23. juni 2016
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 168 ord

Jon Hindar har sagt opp sin stilling som konsernsjef i Cermaq Group AS, skriver selskapet selv på sine hjemmesider torsdag.Styret beklager Hindars avgang.- Jon har gjort en fremragende jobb som konsernsjef for Cermaq under eierskap av Mitsubishi Corporation. Selv om vi derfor ville ønske at han fortsatte i denne stillingen, respekterer vi hans ønske om å forlate selskapet nå, sier styreleder Yu Sato i en kommentar.- De nær fem år som konsernsjef i Cermaq har vært en spennende og givende erfaring, men jeg har kommet til at tiden er inne for meg til å gå videre til nye utfordringer i mitt arbeidsliv, sier Hindar.Samtidig opplyser styret at Geir Molvik overtar sjefsstolen.Molvik har arbeidet i ulike lederstillinger i Cermaq siden 2005, senest som sjef for Cermaq Norway.Hindar fratrer sin stilling som konsernsjef og styremedlem i Cermaq Group AS 4. juli 2016, og overlater da sjefsstolen til Molvik.Fra samme dag vil Snorre Jonassen være fungerende sjef for Cermaq Norway - inntil en permanent løsning er på plass.Les hele meldingen her.