<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ny Norwegian-rute til Karibia

Norwegian åpner ny rute mellom Fort Lauderdale/Miami i Florida og den fransk-karibiske øya Guadeloupe.

    Publisert 27. juni 2016 kl. 13.01
    Oppdatert 27. juni 2016 klokken 13.06
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 121 ord

    Fra desember vil Norwegian fly to ukentlige avganger mellom Sør-Florida og øya som tilhører den franske delen av Karibia. Dette opplyser selskapet i en pressemelding.På grunn av stor etterspørsel forrige vintersesong vil selskapet også tilby fire ukentlige avganger mellom New York og Guadeloupe. - Vi lanserte våre første USA-flygninger for tre år siden og responsen fra amerikanske reisende på våre lave priser og nye, mer miljøvennlige fly har vært fantastisk. Det er derfor en glede å utvide tilbudet mellom det amerikanske fastlandet og den karibiske øya Guadeloupe, sier kommersiell direktør Thomas Ramdahl i Norwegian.Den nye ruta vil også gi Norwegians passasjerer fra Europa en gylden mulighet til å kombinere noen dager i Fort Lauderdale eller Orlando med en eksotisk ferie i Karibia.