<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Smiths Venner-topper tjente 210 millioner

De to Smiths Venner-toppene Kåre J. Smith og Bernt Aksel Larsen tok ut et utbytte på 144 millioner kroner etter 2015.

    Publisert 18. juni 2016 kl. 10.31
    Oppdatert 18. juni 2016 klokken 10.40
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 110 ord

    Kjøp og salg av aksjer til trosfeller i egen menighet er blitt lønnsomt for Smiths Venner-toppene Kåre J. Smith og Bernt Aksel Larsen. Ifjor tjente de 210 millioner, skriver Dagens Næringsliv.Smilar Invest Ltd. satt i fjor igjen med et resultat på 210 millioner kroner. Av dette ble 144 millioner kroner satt av til utbytte.Ifølge avisen kommer tallene frem i årsregnskapene til duoens norske selskaper, som eier halvparten hver av aksjene i investeringsselskapet på Kypros.- Som de fleste andre investorer har vi ikke som praksis å kommentere regnskapene i våre selskaper ut over det som fremgår av styrets beretning, skriver Larsen i en e-post til DN, mens Smith ikke har besvart avisens henvendelse.