<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Biltreff i Sverige ranet for over en million

Tre maskerte ranere slo til mot arrangørene av biltreffet Power Big Meet i Västerås utenfor Stockholm. De skal ha fått med seg en million kroner.

  Publisert 9. juli 2016 kl. 07.41
  Oppdatert 9. juli 2016 klokken 07.42
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 93 ord
  Foto: Scanpix

  Ranerne slo til mot biltreffet fredag, ved et av hotellene på stedet. Ifølge Aftonbladet skal utbyttet være på mer enn én million kroner.– Det skjedde rett ved hotellet, og de ble ranet for en større sum penger som kom fra arrangementet, sier Martina Saghamre i politisentralen i Västerås.Ransofrene skal ha blitt truet med et brekkjern og det ble sprøytet med skum fra et brannslukningsapparat. Politiet leter etter gjerningsmennene i hele distriktet.Biltreffet Power Big Meet opplyser at de er verdens største biltreff. Mange av bilene som vises fram er amerikanske biler fra 50-tallet og såkalte gatebiler.