<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Fikk tilbake over 56 millioner på skatten

Tidligere Block Watne-sjef Lars Nilsen har nå fått pengene på konto etter langvarig krangel med skattemyndighetene.

  Publisert 28. juli 2016 kl. 07.18
  Oppdatert 28. juli 2016 klokken 07.26
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 109 ord
  Tidligere BWG Homes-sjef Lars Nilsen. Foto: Finansavisen

  Tidligere Block Watne-sjef Lars Nilsen fikk tilbake mer enn 56 millioner kroner på skatten etter langvarig krangel med skattemyndighetene om sitt jetfly, skriver Dagens Næringsliv.Det var etter at Nilsen i 2006 kjøpte sitt eget jetfly, at en ni år lang kamp mot skattemyndighetene startet.Flyet ble ifølge avisen kjøpt gjennom det heleide selskapet Flyfort AS, og skattemyndighetene mente Nilsen hadde kjøpt flyet til privat bruk. Det var Nilsen uenig i, og vant saken han anla mot skattemyndighetene.Ifølge avisens beregninger ga skattemyndighetenes syn en skattesmell på rundt 56 millioner kroner, blant annet fordi Nilsens skattbare inntekt økte. Nå har han fått pengene tilbake.- Beløpet stemmer sånn omtrent, men det er litt mer, sier Nilsen til DN.