<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Flere innholdsmarkedsførere i norske mediehus

Stadig flere blir ansatt til å jobbe med innholdsmarkedsføring eller såkalt content marketing i norske mediehus, ifølge Dagens Næringsliv.

    Publisert 28. juli 2016 kl. 05.36
    Oppdatert 28. juli 2016 klokken 05.37
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 67 ord

    Totalt 78,5 ansatte jobber med denne type markedsføring, viser en kartlagt oversikt over flere av de norske mediehusene utført av DN.Flest ansatte med innholdsmarkedsføring har Nettavisen (19), Amedia (12) og Egmont (12). I oversikten er DN og Agderposten de eneste som ikke har ansatte til denne type arbeid.– Trenden gjenspeiler først og fremst en endring i medieøkonomien, sier førsteamanuensis i medieledelse Jens Barland ved NTNU til avisa. (©NTB)