<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Første overskuddet på 15 år

Voss of Norway leverte endelig svarte tall og Kina kan bidra til å bedre dette videre fremover.

    Publisert 12. juli 2016 kl. 08.24
    Oppdatert 12. juli 2016 klokken 09.32
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 159 ord

    - Det er en milepæl. Det viser at utholdenhet og dedikasjon betaler seg, sier Rune I. Fløgstad i Voss of Norway, ifølge DN.Siden 1999 og frem til 2014 har selskapet aldri opplevd noe annet enn underskudd på bunnlinjen. Verst var det i 2008 hvor selskapet leverte et resultat før skatt på -120 millioner kroner. For 2015 ser de nå imidlertid endelig svarte tall med et resultat før skatt på 30 millioner kroner. Samtidig la kinesere rundt en milliard kroner på bordet for kontrollen over Voss i januar.Etter en massiv satsing i USA siden starten vil nå den norske merkevaren forsøke å kapre den voksende middelklassen i Kina. - Voss kan bli like store i Kina som i USA innen tre til fire år. Vi går inn i et nytt marked på en helt annen måte denne gang, sier Fløgstad til DN.Selskapet venter en omsetningsvekst på mellom 20 og 30 prosent i viktige markeder som USA, Storbritannia, Australia og De forente arabiske emirater.