<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Konkursen kom helt overraskende på oss

Stavanger-investorene Trygve Jacobsen og Arne Incoronato kan tape 150 millioner kroner på konkurs.

  Publisert 11. juli 2016 kl. 10.25
  Oppdatert 11. juli 2016 klokken 10.26
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 99 ord
  Foto: Scanpix

  Stavanger-investorene Trygve Jacobsen og Arne Incoronato solgte i 2012 offshoreserviceselskapet Sar Gruppen til det britiske private equity-selskapet Stirling Capital Partners. Ifølge DN var gevinsten den gang 700 millioner kroner.I forbindelse med transaksjonen ga Jacobsen og Incoronato Stirling en selgerkreditt på rundt 100 millioner kroner. Denne er nå vokst til rundt 150 millioner kroner.Investorene kan nå tape dette beløpet i kjølvannet av konkursen i Sar Parent 2. Avisen skriver at de to vurderer lovligheten i transaksjoner gjort av britiske eiere før konkursen.Trygve Jacobsen sier at Stirling har neglisjert et samarbeid med dem og at konkursen kom helt overraskende på dem.