<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Millionene renner inn for komikerne

Bård Tufte Johansen har på to år tjent drøye 17 millioner kroner. Men har er ikke alene blant komikerne om å dra inn millioner.

  Publisert 30. juli 2016 kl. 10.30
  Oppdatert 30. juli 2016 klokken 10.44
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 209 ord
  Solum, Stian Lysberg

  Komikerne tjener fortsatt gode penger. På inntektstoppen ligger Kristian Valen og Bård Tufte Johansen, skriver Dagens Næringsliv.Sistnevnte har gjort stor suksess med sitt show «Mann 44» de siste årene, og gjennom sitt aksjeselskap Seegood AS har han de siste to årene sittet igjen med nesten drøye 17 millioner kroner før skatt.Johansen har i samme periode tatt ut 4,8 millioner kroner i utbytte fra selskapet.- Fortsatt høyt, ja, men ned fra året før. Jeg har som mål at jeg innen 2020 skal være i øvre middelklasse, der jeg tross alt hører hjemme. Målet skal nås ved hjelp av dyr elbil og lange ferier. Sammen med noen REC-aksjer, gjør vel dette susen, skriver Johansen i en sms til avisen.Kristian Valen er den av komikerne med høyest inntekter, og har gjennom sitt selskap Deepwater Records & Entertainment omsatt for drøye 30 millioner kroner de to siste årene. Han sitter imidlertid ikke igjen med like mye på bunnlinjen som Johansen, men tjente likevel 7,2 og 2,7 millioner kroner i henholdsvis 2014 og 2015.På listen over komikere følges Valen og Johansen ifølge DN av Ylvisåker-brødrene Bård og Vegard, samt Sigrid Bonde-Tusvik. De to førstnevnte satt igjen med et resultat før skatt på henholdsvis 4,7 og 4,2 millioner kroner i fjor, mens Bonde-Tusvik hadde 3,1 millioner kroner på bunnlinjen.