<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Rettsforlik mellom Morgan Andersen og Sparebank 1

Tidligere klubbdirektør i Lyn og Fredrikstad Morgan Andersen får 250.000 kroner av Sparebank 1 Skadeforsikring i rettshjelpsbetaling. (oppdatert kl. 09:55)

  Publisert 14. juli 2016 kl. 05.55
  Oppdatert 14. juli 2016 klokken 09.55
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 143 ord
  Morgan Andersen. Foto: Scanpix

  Sparebank 1 bekrefter overfor Dagens Næringsliv at det er inngått rettsforlik mellom partene. Forsikringsselskapet betaler Andersen en kvart million kroner for advokatutgiftene han har hatt etter en rekke konflikter. Han krevde totalt rundt 900.000 kroner. Sparebank 1 har tidligere betalt 100.000 kroner, og forliket kommer på toppen av dette.– Vi hadde en god dialog og inngikk et rettslig forlik. Jeg er fornøyd med forliket og at vi hadde en dommer som så situasjonen og bidro til på løse saken på en god måte, sier Morgan Andersen til NTB.Andersen ble i 2011 pågrepet og siktet for medvirkning til skatteunndragelse. Han har vært i en rekke rettssaker for å få oppreisning etter en artikkel om siktelsen av ham i Aftenposten. Siktelsen ble frafalt i 2014. Aftenposten ble felt i PFU, mens Andersen, som krevde 3,5 millioner kroner i erstatning fra avisen, tapte saken i Høyesterett i 2015.