<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ryanair tilbyr 1.134 ekstra seter fra Gardermoen til London

I oktober starter Ryanair daglige flyginger til London fra Gardermoen. Det kan føre til priskrig og lavere billettpriser for reiselystne.

    Publisert 28. juli 2016 kl. 07.51
    Oppdatert 28. juli 2016 klokken 08.09
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 140 ord

    Ryanair legger om noen måneder ned virksomheten fra Moss Lufthavn Rygge. Det irske selskapet skal fortsette å fly fra Torp ved Sandefjord, i tillegg til at de fra 30. oktober starter med daglige avganger til London fra Oslos hovedflyplass.Det betyr at totalt 16 fly vil sette kursen mot den engelske hovedstaden hver eneste dag, skriver Finansavisen.Det er en kapasitetsøkning på 1.134 flere seter daglig. I dag er det SAS, Norwegian og British Airways som har fraktet reisende til London med 13 daglige avganger.Flere avganger kan føre til en tøff priskrig. Ryanairs billigste billetter koster 156 kroner én vei, og Norwegian har allerede senket prisene sine.SAS har også tatt prisgrep, og selskapet sier det er uaktuelt å kutte noen av deres daglige avganger til London, til tross for økt konkurranse på strekningen.I fjor fløy 1.057.000 passasjerer mellom Gardermoen og London. (©NTB)