<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Tror på billigere forsikring

Alle de store aktørene innen skadeforsikring har hatt god fortjeneste de siste årene.

    Publisert 16. juli 2016 kl. 07.52
    Oppdatert 30. aug. 2019 klokken 05.43
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 96 ord

    Nå er det flere tegn til økt konkurranse om privatpersoner og i næringslivet. Det vil bety billigere forsikring, skriver DN.Avisen peker på at DNB har bygget opp et skadeforsikringsselskap i det stille, og har vel fire prosent markedsandel.Administrerende direktør Hans Petter Madsen sier det har vært et lite fall i prisene på bilforsikring det siste året.– Det er en underliggende prisstigning i samfunnet, så prisene skulle egentlig ha steget. Dette tyder på økt priskonkurranse og jeg tror det vil fortsette, sier Madsen til DN.Han legger til at en del av prisjusteringene skyldes færre skadeutbetalinger de siste årene.