<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Venter mindre interesse ved Rivieraen

Eiendomsmegler tror turistøkonomien i Frankrike vil få se en knekk. 

Publisert 18. juli 2016 kl. 10.21
Oppdatert 18. juli 2016 klokken 10.41
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 158 ord
Nice. (AP Photo/Lionel Cironneau).

I løpet av de siste tre årene har en svekket krone medført at det koster hele 30 prosent mer å kjøpe eiendom langs den franske rivieraen og ellers i eurosonen.Med den nylige tragedien i Nice venter eiendomsmegler Kristin Johansen Schiano at den franske turistøkonomien vil få seg en knekk og at folk vil være mer forsiktig med å kjøpe eiendom i regionen.- Dette angrepet vil ha stor virkning. Mange blir sittende på gjerdet fremover nå (...) Alt som har skjedd i Frankrike, vil ha en innvirkning på om folk vil legge igjen penger her, uttaler Schiano til DN.Hun har vært i området de siste 25 årene og mener mye skal klaffe for at velsituerte nordmenn skal kaste seg ut i en eiendomshandel i Frankrike.- Nordmenn som vurderer å kjøpe her nede, har det meste fra før. Det må passe med livene deres, og å kjøpe bolig her nede er ikke noe de må, sier hun videre til avisen.