<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

23 konkurser mandag

I dag, mandag, ble 23 konkurser kunngjort åpnet i Brønnøysund. Her er listen.

    Publisert 29. aug. 2016 kl. 16.03
    Oppdatert 29. aug. 2016 klokken 16.03
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 59 ord

    Brønnøysundregistrene kunngjorde i dag konkursåpning i 15 selskaper.Østfold: Autoimport Norge AS.Akershus: Barnehage Systemer AS; Jacob Bygg AS; Lørenskog Bilvask & Auto AS; Thai Viet Cafe Bar AS.Oslo: Home Invext AS; Noci 1 AS; Noci 2 AS.Hedmark: Pizza House 1 AS.Vest-Agder: Ross Restaurantdrift AS.Rogaland: Papillon Frisør Extensions AS.Hordaland: Fossebøe AS; PS Inc AS.Sogn og Fjordane: Aurland Naturverkstad AS.Sør-Trøndelag:  Hemne Elektromiljø AS.I tillegg ble åtte personlige konkurser kunngjort åpnet.Hele listen, og ytterligere opplysninger, finner du her.