<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Amerikaner kjøper fotballklubben Marseille

Den amerikanske forretningsmannen Frank McCourt blir ny eier av den franske fotballklubben Marseille.

    Publisert 29. aug. 2016 kl. 16.51
    Oppdatert 29. aug. 2016 klokken 16.56
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 82 ord

    Han har tidligere vært eier av baseballklubben Los Angeles Dodgers.Mandag kom McCourt til enighet med den tidligere Marseille-eieren Margarita Louis Dreyfus og Marseille-ordfører Jean-Claude Gaudin om kjøpsbetingelsene, og McCourt sier at den endelige overtakelsen vil være klar i løpet av noen uker.Marseille er en av de største klubbene i Frankrike, men har ikke hatt stor suksess i de senere årene. Sist sesong endte de på 13.-plass i den franske toppdivisjonen.– Målet er å bygge Marseille til et mesterlag igjen, sier McCourt. ©NTB)