<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

63 TV 2-ansatte har fått sluttpakke

Til sammen har 63 ansatte i TV 2 fått innvilget sluttpakke i forbindelse med spareplanen i TV-kanalen.

  Publisert 23. sep. 2016 kl. 10.27
  Oppdatert 23. sep. 2016 klokken 10.28
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 178 ord
  TV 2 Junge, Heiko

  – Vi er glade for at vi allerede i første runde av denne prosessen kom i mål med 63 frivillige løsninger, sier organisasjons- og kommunikasjonsdirektør Sarah C.J. Willand.Fristen for å søke sluttpakker gikk ut 16. september. Ifølge kommunikasjonsdirektøren er det en overvekt av Oslo-baserte medarbeidere innenfor de redaksjonelle områdene som har fått innvilget sluttpakke i denne runden. Men likevel er ikke TV 2-ledelsen i mål.– Det vil være et ytterligere behov for å redusere antall ansatte i TV 2. Men konkret hvor mange og hvordan det blir organisert, vil vi komme tilbake når strategien legges fram torsdag 29. september, sier Willand til Medier 24.Ifølge kommunikasjonsdirektøren fikk flere avslag på sine søknader.– Det er et lite antall, en håndfull søknader, som vi har måttet si nei til. Det handler om at det er nøkkelkompetanse, stillinger som vi hadde måtte erstattet.Kanalen antydet i vår et behov for å spare 350 millioner kroner fram mot 2020. Selv om alt ikke kan tas med nedbemanning, er det spekulert i at mellom 100 og 200 ansatte må gå fra kanalen, skriver Medier24. (©NTB).