<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

CHC Helikopter Service kan bli tvunget til utflagging

CHC Helikopter Service-sjef Arne Roland mener utflagging kan bli aktuelt.

Publisert 06:47 7. sep. 2016
Oppdatert 06:50 7. sep. 2016
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 88 ord

CHC Helikopter Service-sjef Arne Roland åpner for å flytte utenlands hvis markedet åpnes for aktører i utlandet, skriver DN.– Vi er et kommersielt selskap og må forholde oss til konkurranse­reglene som gjelder til enhver tid. Hvis utenlandske aktører med en annen kostnadsstruktur kommer inn i vårt hjemme­marked, så kan det hende vi må gjøre tilpasninger for å overleve på sikt, sier han.CHCs norske virksomhet kan bli tvunget til å flagge ut.– Om det blir en realitet, må vi vurdere når EU-regelverket eventuelt er innført, sier Roland til avisen.