<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

FMC Technologies permitterer opp til 200 personer

Mandag ble det kjent at Aker Solutions vil permittere opptil 100 personer, mens FMC Technologies har varslet permittering av opptil 200 personer. 

    Publisert 19. sep. 2016 kl. 13.11
    Oppdatert 19. sep. 2016 klokken 13.23
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 101 ord

    Både FMC Technologies og Aker Solutions varsler permitteringer på Ågotnes. Totalt kan opptil 300 personer som jobber på tettstedet utenfor Bergen bli permitterte. FMC Technologies bekrefter ifølge TDN Finans til Sysla Offshore at det er satt en ramme på opp mot 200 personer som vil permitteres. Permitteringene vil gjelde personell innen subsea services-enheten, som har sitt hovedkontor på Ågotnes, melder nettstedet. Også ansatte på Aker Solutions' subsea services-virksomheten på Ågotnes har mandag fått beskjed om at det kommer permitteringer. Sysla Offshore melder ifølge TDN Finans at Aker Solutions vurderer permitteringer av opp til 100 ansatte. Aker Solutions' pressesjef Anne Cecilie Lund-Andersen sier permitteringene er midlertidige og skyldes markedsutviklingen.